Antidark, Design trends, Ravintolan valaisimet, Riippuvalaisimet, Sisustusvalaisimet, Valaisimet

Antidark Ballerina

casalight ballerina

Ballerin Pendant on uusi lasiriipus.  Lasiriipukset sopivat ihanteellisesti ripustettavaksi pyöreän pöydän, pitkän ruokapöydän päälle, käytävälle, keittiöön, klusteriksi, nurkkaan tai johonkin muuhun. – Käyttökohteita on monia. Tyylikäs, pohjoismainen ja moderni muotoilu ajattomassa expressissa. Maidonvalkoinen kiiltävä lasi on suupuhallettu käsityölaadulla – samalla modernin tyylikkäänä. Kaiken kaikkiaan valaisin on valmistettu materiaaliyhdistelmästä, jossa lasi, metalli ja kangasjohto leikkivät yhdessä ja yhdistävät toisensa esteettisesti herkäksi kokonaisuudeksi. Ballerina lasiriipus on saatavana kahta kokoa; pieni ja suuri. Suurempi on Ø 30 cm ja pieni on Ø 20 cm. Sen yläosa  on valmistettu kauniista messingistä.

https://sahkonumerot.fi/4101109

Related Posts