Design trends, Egoluce, Julkitilat valaistus, Kylpyhuonevalaisimet, Ravintolan valaisimet, Sisustusvalaisimet, Valaisimet

Alasvalo – Egoluce Star Zero micro led

Mikro Star Zero kohdevalot integroidulla COB LEDillä korostusvalaistukseen metallirungolla ja kipsilevyasennuksiin. STAR ZERO toimitetaan integroiduilla 2700K (XW), 3000K (WW) ja 4000K (W) COB-LEDillä, joissa on kolme erilaista optista aukkoa 35°, 48°, 63° ja läpinäkyvä tai satiini (/ST) näyttö valon hajauttamiseksi. . SAATAVILLA OLEVAT VIIMEISTELYT: .01 Valkoinen .02 Musta Valonlähteen sijoittaminen taaksepäin valokeilassa vähentää suoraa häikäisyä ja varmistaa korostusvalon viehätyksen ja toimivuuden. Asennus käsittää rungon kiinnittämisen kipsilevyn eri paksuuteen mukautettavissa olevalla järjestelmällä ja sen jälkeisen saumauksen, tasoituksen ja maalauksen. Sähkökomponentit asennetaan myöhemmin ja ne voidaan helposti irrottaa huoltoa varten. Lopputulos mahdollistaa valokappaleen täydellisen integroinnin arkkitehtuuriin ilman ulkonemia tai ulkoisia kehyksiä. Pyynnöstä on mahdollista saada kohdevalaisin IP44. Pieni koko ja helppo asentaa tekevät siitä ihanteellisen käytettäväksi pienissä tiloissa, valaisemaan kapeaa, pieniä käytäviä tai määrittelemään käytävän. Kaikki LED-moduulit tarvitsevat toimiakseen erityisen ajurin, joka on tilattava erikseen. Näistä 0136/15-ohjaimella on mitat, jotka mahdollistavat sen kulkemisen upotetun reiän läpi. Himmennettäviä virtalähteitä on saatavana myös PUSH-, 1…10V- tai DALI-ohjauksille ja hätäkäyttöyksiköille (Art. 0115/EM)

Related Posts