Design trends, Julkitilat valaistus, Ravintolan valaisimet, Riippuvalaisimet, Sisustusvalaisimet, Slamp, Valaisimet

Slamp Nuvem Modular system Velvet

modular system

”Emme tehneet lamppua, teimme katon.” Miguel Arruda esittelee työnsä Slampin kanssa näillä sanoilla. Modulaarinen järjestelmä sai alkunsa symboliikasta, jota hän sovelsi veistoon vuonna 1980; Slampin tuotekehitystiimi muutti sen luomalla taitettuja ja liitettyjä, metrin pituisia kuusikulmaisia osia, jotka yhdistetään loputtomasti ja täyttivät tilan kelluvilla maisemilla. Nuvem on ”katto”, jota valaisevat kaksisuuntaiset kohdevalot (GU10). Sekä moduulit että spotit ovat saatavilla valkoisena tai samettina, ja niitä voidaan käyttää monokromaattisena rakenteessa tai yhdistellä dramaattisempien installaatioiden luomiseksi

Related Posts