Design trends, Julkitilat valaistus, Ravintolan valaisimet, Slide

STILETTO

julitilan valaisin casalight

design Roberto Paoli

Giotton suuren menestyksen jälkeen Roberto Paoli luo Stiletto-riippuvalaisimen, jossa on olennainen linja, joka sopii ihanteellisesti nykyaikaisiin ja näkymävalaistusta vaativiin sisätiloihin. Tämä riippuvalaisin on saatavana kahdessa eri koossa, sekä pysty- että vaakasuunnassa. Minimaalisen muotoilunsa, tasalaatuisen valonsa ja loputtomien yhdistelmien mahdollisuuden ansiosta Stiletto on täydellinen valinta laajojen tilojen, kuten toimistojen, yleisten tilojen ja muiden sopimusprojektien valaisemiseen. Stiletto on saatavana kolmella eri valaistuslämpötilalla, joten se on täydellinen jokaiseen käyttöön: kodin valaistus (2700K – erittäin lämmin valkoinen LED-valo), Hospitality-valaistus (3000K – lämmin valkoinen LED-valo), työtilan valaistus (4000K – kylmän valkoinen LED-valo) .

Related Posts