Design trends, Julkitilat valaistus, Myymälävalaisimet, Ravintolan valaisimet, Riippuvalaisimet, Slide

GIOTTO

Casalight Slide

design Roberto Paoli

Täydellinen ympyrä on olemassa ja Roberto Paoli teki sen polyeteenistä. Giotto on valaiseva ripustusrengas LED-valaistuksella ja saatavana kolmessa halkaisijassa. Tekniikkansa ansiosta valaisin on ainutlaatuinen diffuusori, joka soveltuu valaisemaan huonetta miellyttävästi tasaisesti. Valaisin, jolla on olennainen geometria, jota voidaan käyttää yksittäin tai loputtomiin koostumuksiin. Useiden Giotto-riippuvalaisimien yhdistelmä voi valaista suuria alueita vahvasti persoonallisesti: tuote on täydellinen urakkaprojektien toteuttamiseen. Giotto on saatavana myös seinävalaisimena. Giottoa on saatavana kolmella eri valaistuslämpötilalla, joten se on täydellinen jokaiseen käyttöön: kodin valaistus (2700K – erittäin lämmin valkoinen LED-valo), Hospitality-valaistus (3000K – lämmin valkoinen LED-valo), työtilan valaistus (4000K – kylmän valkoinen LED-valo)