Design trends, Led lamput, Ravintolan valaisimet, Riippuvalaisimet, Sisustusvalaisimet, Slamp, Toimiston valaisimet, Valaisimet

Nuvem

casalight nuvem

By Miguel Arruda

”Emme tehneet lamppua, teimme katon.” Miguel Arruda esittelee työnsä Slampin kanssa näillä sanoilla. Modulaarinen järjestelmä sai alkunsa symboliikasta, jota hän sovelsi veistoon vuonna 1980; Slampin tuotekehitystiimi muutti sen luomalla taitettuja ja liitettyjä, metrin pituisia kuusikulmaisia osia, jotka yhdistetään loputtomasti ja täyttivät tilan kelluvilla maisemilla. Nuvem on ”katto”, jota valaisevat kaksisuuntaiset kohdevalot (GU10). Sekä moduulit että spotit ovat saatavilla valkoisena tai samettisena, ja niitä voidaan käyttää monokromaattisena rakenteessa tai yhdistettynä luoda dramaattisempia installaatioita.

Related Posts