Ravintolan valaisimet, Riippuvalaisimet, Sisustusvalaisimet, Slamp, Valaisimet

ACCORDÉON VERTICAL SUSPENSION

casalight sadler marc slamp

DESIGN BY MARC SADLER

Marc Sadler tutkii Slampin teknopolymeerien äärettömiä mahdollisuuksia Accordèonilla loihtien kuvan tekstiiliplisséstä tai haitaripalkeesta. Kokoelma on varma merkki uudesta nykyajan narratiivista, joka näkee muotoilun, muotin, käsityötekniikan ja teknologian pysyvässä vuorovaikutuksessa. Pystyripustusversiossa on 30 cm sylinterimäinen varjostin saatavana joko läpinäkyvänä tai kullanvärisenä, joka on yhdistetty kattoon mustalla kääreellä kaapelilla ja kiiltävällä kattoruusulla. Useat ripustukset tekevät tyylikkäästä ja dramaattisesta asennuksesta, joka sopii hotellien vastaanottoalueille, baareihin ja muihin paikkoihin.

Related Posts