Design trends, Ravintolan valaisimet, Riippuvalaisimet, Sisustusvalaisimet, Slamp, Valaisimet

La Belle Étoile Black suspension

black etpoile suspension

by Adriano Rachele

Tyylikäs ja aistillinen liike on osa La Belle Étoilen visuaalista kielioppia; jousitus on saanut inspiraationsa baleriinan siroista pyörittelystä. Kevyt mutta särkymätön valaisin on täysin käsintehty Slampin ateljeessa. Dialogi teknologisen innovaation ja tyylillisen omaperäisyyden välillä puhuu äänekkäästi; LED-lähde voidaan vaihtaa helposti ja nopeasti ainutlaatuisen magneettisen ripustusjärjestelmän ansiosta, ja läpinäkyville polymeereille painettu valkoinen tekstuuri ovat elementtejä, jotka yhdessä luovat hienostuneen, nykyaikaisen muotoilun. Tätä modernia valaisinta on saatavana kahtena ripustuskokona ja katto-/applikaatioversiona, saatavana mustana tai valkoisena tilan tyypistä riippuen. Molemmat versiot ovat monipuolisia, avantgarde-valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat minimaalisen, lumoavan estetiikan. La Belle Étoile tuo veistoksellisen valaistuksen erilaisiin sisätiloihin, ja valaistuksen voimakkuus vaihtelee välillä 0-100 sen valinneiden makuun sopivaksi.

Related Posts