Design trends, Ravintolan valaisimet, Riippuvalaisimet, Sisustusvalaisimet, Slamp, Valaisimet

TULIP SUSPENSION

slamp tulip

DESIGN BY MARC SADLER

Mielikuvituksellinen, tyylikäs, painoton. Tulppaani koristaa tiloja kirjaimellisesti kelluvilla kukilla, jotka on muotoiltu käsin Slampin menetelmien mukaan, mikä tekee jokaisesta ainutlaatuisen. Lähes näkymättömät kaapelit pitävät kiinni ripustetuista kukista, jotka kukkivat harjatusta messinkivarresta; jokainen on asetettu ennalta tiettyihin kulmiin luonnollisen morfologian tunteen luomiseksi. Jokainen tulppaani on yhdistetty seuraavaan monimutkaisesti kudottuilla kuparilangoilla, jotka johtavat pienjännitesähköä. Kokoelmassa on plug & play -kokoonpanot, joissa on joko 7 tai 14 kukkaa peräkkäin yhdestä, harjatusta messingistä suorakaiteen muotoisesta tai pyöreästä kattoruususta, tai vapaasti seisovia 14 kukan nippuja, jotka voidaan asentaa henkilökohtaisen maun ja käytettävissä olevan tilan mukaan. LED-valonlähteet ovat mukana ja ne voidaan vaihtaa itsenäisesti.

Related Posts