Design trends, Plafondit, Ravintolan valaisimet, Sisustusvalaisimet, Slamp, Valaisimet

ODEON PLAFONDI

Casalight slamp odeon

DESIGN BY LORENZA BOZZOLI

Tämä dramaattinen kattovalaisin on saanut nimensä kreikkalaisesta termistä Ωδείον, paikka, joka on tarkoitettu musiikkiesityksiin. Taiteilija Lorenza Bozzoli vangitsee Art Decon ylellisen arkkitehtuurin loiston, joka on jyrkkä vastakohta sodanjälkeisen tyylin synkälle tyylille. Odeon kunnioittaa teatteria, dramaattista taidetta ja joie de vivrea, ja sitä on saatavana kahdessa koossa, halkaisijaltaan 65 tai 100 cm, ja samankeskiset kruunut metallista Goldflexistä ja Lentiflexistä, lasimaisesta, aaltoilevasta teknopolymeeristä. Valaisin toimitetaan täysin koottuna suojaavassa puupakkauksessa ja on helppo asentaa. Polttimot voidaan vaihtaa itsenäisesti.

Related Posts