Ravintolan valaisimet, Riippuvalaisimet, Sisustusvalaisimet, Valaisimet

Yleisvalaistus

Muuttaaksesi tilasta mukavimman ja toimivimman se voi olla ja jotta se mukautuisi täydellisesti käyttäjien tarpeisiin, on olemassa erilaisia valaistustyyppejä, jotka sopivat täydellisesti jokaiseen aktiviteetti ja vyöhyke. Yleisvalaistukselle on ominaista se, että se on eräänlainen perusvalaistus valaistus, joka tarjoaa riittävän näkyvyyden tunnistamiseen huoneen esineitä ja ihmisiä. Se on valo, jossa on vähän varjoja ja ilman suuria eroja kirkkaus. Tuloksena on tasainen valaistus koko tilassa. Yleisvalaistuksen saavuttamiseksi voit käyttää suoraa tai epäsuoraa valoa kalusteet. Koska se on perusvalaistus, se voi päätyä siihen yksitoikkoinen ja se on yhdistettävä muiden tyyppien kanssa valaistus, joka sallii tietyt pisteet tai esineet tilassa olla korostettuna, vangitsemalla ihmisten huomio ja luomalla erilaisia tehosteita ja tunnelmaa