Led lamput, Plafondit, Ravintolan valaisimet, Riippuvalaisimet, Sisustusvalaisimet, Toimiston valaisimet, Valaisimet

Valaisimen valinta

faro valot

Valaisimien valintaa tulee ohjata ennen kaikkea paikka, johon ne asennetaan, koska niiden pitäisi tarjota suoritettavien toimintojen edellyttämä valaistus. Vaikka yksi käyttäjien suurimmista huolenaiheista on kustannukset Valaisimien asennus ja huolto, emme voi unohtaa niiden toimintaa. Viime kädessä valaisimen pitäisi pystyä tuottamaan valoa jota vaaditaan kyseisessä kohdassa ja tietyissä toimissa, mikä on prioriteetti. Edullinen valaisin olisi vähän hyötyä, jos sen tarjoama valo on niukka, liian voimakas tai ei ollenkaan sijaitsee oikeassa paikassa. Tässä suhteessa ensimmäinen asia on määrittää käyttö tila, johon se asennetaan, ja tunnelman tyyppi haluat luoda, sekä käytettävissämme olevat taloudelliset resurssit sen asennusta varten.