Design trends, Led lamput, Myymälävalaisimet, Ravintolan valaisimet, Riippuvalaisimet, Sisustusvalaisimet, Toimiston valaisimet, Ulkovalaisimet, Valaisimet

Epäsuora valaistus

faro uplight

Epäsuora valaistus koostuu tilan valopisteiden paikantamisesta tavalla, joka mahdollistaa sen työntämisen kohti kattoa tai seinä. Tällä tavalla saatu valo kulkee läpi heijastus, joten se ei osu suoraan pintaan. Lisäksi epäsuoralla valaistuksella on paljon hajaantuvampi valovirta ja on täydellinen valo, kun sitä käytetään hyvin, koska se estää täysin häikäisyn. Epäsuoran valaistuksen sisällä voimme puhua: • Terävä valaistus: tämä on piilotettu arkkitehtuuriin tai suunnitteluun elementtejä ja sitä käytetään korostamaan arkkitehtuurin muotoja. • LED-nauhat verholaudoissa: kun taas LED-nauhat eivät ole muotoa epäsuoraa valoa itsessään, ne mahdollistavat sen luoda epäsuora valo, jossa ei ole häikäisyä ja joka on ihanteellinen kun haluamme miellyttävän ja koristeellisen valon. • Hajavalo: tämä osuu useista kulmista ja peittää esineitä ja tarjoaa paljon pehmeämmän valaistuksen kuin suoraa valoa.

Related Posts