Design trends, Egoluce, Led lamput, Ravintolan valaisimet, Sisustusvalaisimet, Toimiston valaisimet, Valaisimet

Egoluce Iris

casalight iris

Iris valaisimet suoraa valoa antavat. Rungot on valmistettu alumiinista pieninä säädettävinä projektoreina, jotka on suunniteltu saavuttamaan korkein suorituskyky laadun suhteen korostusvalo. Integroitu COB LED-lähde heijastimella tarjoaa erittäin korkean hyötysuhteen ja samalla sekä taka-asennon ansiosta tarjoaa täydellisen visuaalisen mukavuuden. Lattiaversiolle on ominaista suuri ja ohut kaari, joka on 2,10 metriä korkea ja mahdollistaa kahden projektorin sijoittamisen pöydän keskelle tai sohvan istuimelle. Suuri litteä pohja antaa valaisimelle riittävän vakauden ja materiaalivalinnat helpottavat liikkuvuutta. Valoa voidaan ohjata virtajohdon jalkahimmentimellä. Ripustetut ratkaisut, lineaariset ja pyöreät, on varustettu kolmella säädettävällä pisteellä, jotka mahdollistavat säteen ohjaamisen haluamaasi paikkaan. Myös elegantti ja moderni muotoilu, ne sopivat erinomaisesti näyttelytilojen, esittelytilojen valaistukseen, mutta myös asuinympäristöihin, pöytiin, kokoustilat ja vastaanotot. Kattovalaisimet on integroitu ohjain ON / OFF sytytystä varten tai himmennettävällä.

Related Posts