Design trends, Egoluce, Ravintolan valaisimet, Sisustusvalaisimet, Valaisimet

Egoluce Aurora

casalight design aurora

Säädettävä epäsuoralla valolla varustettu alumiini seinävalaisin. Kyky ohjata ja ohjata valon säteilyä mahdollistaa sen, että saat parhaan hyödyn valon ominaisuuksista LED-lähde välttäen samalla ärsyttäviä häikäisyilmiöitä. Yksinkertainen ja tyylikäs linja antaa sille ulkonäön, joka mukautuu hyvin kaikkiin ympäristöihin, klassista moderniin sisustukseen. Valonlähde COB LED -tekniikalla ja erillisellä ohjaimella takaa korkean valotehon tehokkuus yli 2300lm 3000K:n teholla vain 13,8W kulutuksella. Valikoima säästöjä ja ekologista kestävyyttä, mutta myös laatua ja korkeaa visuaalista mukavuutta. Viimeistelyt ovat valkoisia ja lehtikultaa heijastaville näytöille, valkoinen, musta, kulta ja harjattua nikkeliä säädettävälle osalle.

Related Posts