Design trends, Ravintolan valaisimet, Slamp, Valaisimet

La Lollo Wall

casalight slamp la lollo

La Lollo Applique

By Lorenza Bozzoli

La Lollo on kunnianosoitus jyrkälle 50-luvulle; seinävalaisin on saatavana viidessä eri viimeistelyssä, joissa on hienostunut kaltevuuskromatiikka, metallointi, pitsikuviot ja geometriset kuviot, jotka koristavat erilaisia tiloja samalla monipuolisuudella kuin naisen vartalon korut. Slampin ainutlaatuiset, eksklusiiviset teknopolymeerit kiiltävät kuin lasi, mutta ovat särkymättömiä, ja seinävalaisimessa on kaksi valonlähdettä (sekä kylmänä että lämpimänä versiona valitusta polttimosta riippuen). Yksi lamppu riittää kotivalaistukseen, ja moninkertaistettuna se sopii täydellisesti suuriin vieraanvaraisiin projekteihin. La Lollo Applique on osa kokoelmaa, joka sisältää erikokoisia suspensioita.

Related Posts