Design trends, Sisustusvalaisimet, Slamp, Toimiston valaisimet

Hugo Floor

Slamp hugo

By Slamp Creative Department

Kiinteä, mutta nestemäinen: maaginen vaikutus luodaan näkymättömällä teräskehyksellä, joka on piilotettu Slampin innovatiivisen Lentiflex®-materiaalin kerrosten alle, materiaalina, joka nesteyttää LED-valaistusta. Valo muuttuu pehmeäksi, tasaiseksi, lähes painottomaksi kelluvaksi hehkuksi. Lattiavalaisimen suunnittelu ja taivutus ovat saaneet inspiraationsa Michelangelon Sikstuksen kappelin ”Viimeisen tuomion” ojennetuista käsistä. Kevyen kosketuksen himmennysjärjestelmä on ergonomisesti sijoitettu ja vilkkuu, kun lamppu on minimi- ja maksimikirkkaudella. Aivan kuten Hugo-, Hugo Vertical- ja Hugo Architectural -järjestelmät, myös Hugo Floor noudattaa UNI EN 12464 -standardia toimistovalaistuksessa. Muuntaja kytketään ja johto on musta, jotta likaa ei näy lattialla lepääessä. Se on erittäin helppo koota: kahdella moduulilla on esiasetettu kaltevuus, ja ne on yksinkertaisesti liitettävä toisiinsa.

Related Posts