Design trends, Sisustusvalaisimet

Le Klint

Tankalaiset varjostimet

Varjostin opas
Lampunvarjostimiamme voidaan käyttää riipuksena tai yhdessä alustan kanssa pöytä-, lattia- tai seinävalaisimina. Jokaisen sävyn mallinumero ja sivupituus määräävät tuotteen nimen. Esimerkiksi: Model 1 -sarjan 21 cm varjostimen nimi on malli 1/21. Mittaus tehdään suoraan varjostimen yläkauluksen alta alareunaan. Jos varjostimessa ei ole kaulusta, mitataan sitten varjostimen yläreunasta alareunaan. Miksi valita LE KLINT -sävy? – Tanskalainen muotoilu ja laatu – Käsin taitettu Tanskassa – Pitkä käyttöikä – Muovivarjostimet ovat UV-käsiteltyjä – Muoviverhot ovat pestäviä – Varjostimet säilyttävät joustavuuden – Sopii kaikkiin lampputyyppeihin – Useita malleja ja kokoja – Pöytä-, lattia-, seinä- ja kattovalaisimiin Varjosteiden puhdistus ja huolto Muovivarjostimet voidaan pestä haalealla saippuavedellä ja huuhdella suihkupäällä. Huomaa: LE KLINT -paperivarjostimia ei voi pestä – puhdista vain harjalla tai pyyhi varovasti kostealla liinalla. Palauttaa LE KLINT -varjostimen elastisuuden Leventää varjostimen isompaa reunaa ja noudata ohjeita kehyksen asentamisesta varjostimen malleihin 1, 2 ja 6, aseta sitten varjostin ylösalaisin tasaiselle pinnalle ja anna sen olla muutaman tunnin ajan palauttaaksesi alkuperäisen. muoto ja elastisuus. Valonlähde Suosittelemme käyttämään vähän energiaa kuluttavia hehkulamppuja kaikissa LE KLINT -varjostimissa Kaikkien sävyjen enimmäisteho on lueteltu käyttöohjeissa. Suluissa olevat viiteluvut koskevat tavallisia hehkulamppuja, joita ei enää ole saatavana Varjostimen sivun pituus Varjostimen sivun pituus: 14-17 cm: 9 wattia (40 W) Varjostimen sivun pituus: 19-21 cm: 11 wattia (60 W) Varjostimen sivun pituus: 23-38 cm: 13 wattia (75-100 W) Noudata valoenergialamppujen hävittämisohjeita. Kehykset

Related Posts