Toimiston valaisimet

Uudet toimistot

neuvotteluhuone valaistus

Uusi suuntaus on suunnitella tiloja, jotka kannustavat ihmissuhteita ja yhteistyötä. Uusi Office ei ole vain staattinen työpaikka, vaan tiedon ja vuorovaikutuksen keskus. Uuden toimiston tavoitteena ei ole vain edistää tuottavuutta, vaan rohkaista online- ja offline-vaihtoa, välttäen kaikenlaista eristäytymistä ja syrjäytymistä, luoda henkistä hyvinvointia ja siten arvoa ihmisille ja yritykselle. Siksi aktiiviset liitäntätilat on suunniteltu; alueet, jotka ovat yhteisiä, mukavilla istuimilla ja houkuttelevilla palveluilla, jotka auttavat ihmisiä tuntemaan olonsa aktiivisemmaksi ja parantavat yhteyksiä kollegoihin. Tavoitteena on jakaa tila, esimerkiksi suunnittelemalla useita pienempiä kokoushuoneita yhden suuren tilan sijaan. Nyt ollaan siirtymässä työasema-mentaliteettista työtila-mentaliteettiin. Uudet toimistot tarjoavat siten mahdollisuuden valita useista suunnitelluista tiloista ihanteellinen työpaikka.