Design trends, Egoluce, Ravintolan valaisimet, Sisustusvalaisimet

Egoluce Tulipano riippuvalaisimet

Tulipano

TULIPANO Järjestelmä pienistä riippuvalaisimista, joissa on hajautettua tai suoraa valoa. Runko on valmistettu alumiinista, diffuusorit puhalletusta ja syövytetystä opaalilasista tai valetusta metallista. Järjestelmät ovat modulaarisia eri kokoonpanoissa valittujen kattoruusujen mukaisesti. Voimme pelata vesiputouksen tai lineaaristen ratkaisujen välillä, jopa 12 elementtiä, sekä monimutkaisempia ja trendikkäimpiä kokoonpanoja käyttämällä säteittäisiä kattoruusuja ja saatavilla olevia lisävarusteita.

TULIPANO
System of small suspension lamps with diffused or direct light.
The bodies are made of aluminium, the diffusers in blown and etched opal glass or in moulded metal.
The systems are modular in various configurations in accordance with the chosen ceiling roses. We can play between “waterfall” or linear solutions up to 12 elements, as well as more complex and trendy configurations using the radial ceiling roses and the available accessories.

Related Posts